Gyógyszermentes szorongásoldás és közérzetjavítás

Néhány napja online előadást tartottam a címnek megfelelő témában, amiről viszont sajnos sok érdeklődő lemaradt, mert teltházat jelzett a terem és nem engedte be őket. Nos, az előadást most felteszem ide is, így mindenki megnézheti, meghallgathatja. Viszonylag hosszú, egy esti filmnézés helyetti program lehet :) De bízom benne, hogy érdekesnek és hasznosnak találjátok majd.

Kategória: Gondolatok | A közvetlen link.

Gyógyszermentes szorongásoldás és közérzetjavítás bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Molnár Zsoltné szerint:

  Tisztelt doktorúr!nagyon tetszett az előadása!sajnos én depresszióba szenvedek már 6 éve.gyógyszert szedek rá de már az se segit.mindent a szivemre veszek sok emberbe csalódtam és sajnos nem tudok pozitivan gondolkodni mindig visszaesek a negativ gondolkodásra.állandóan aggodok mindenen.az ön tanácsára lenne szükségem kérem segitsen nekem!nagyon köszönöm:tisztelettel:Molnár Zsoltné.

  • Stresszdoki szerint:

   Köszönöm a hozzászólását. Örülök, hogy tetszett az előadás. És természetesen szívesen segítek.
   Mivel feliratkozott a Stresszdoki-örömcsomagra, nagyon sok tanácsot fog kapni ott is, de kapcsolatba léphet velem a honlapom “Kapcsolat” menüpontjában is.

 2. Szabóné Baranyi Éva szerint:

  Nagyon tetszett az előadás nagyon jó hogy a gyógyszeren kívül van más is ami segíthet a mai világban ahol kezelni kell a napi feszültséget.Középvezető vagyok egy ruhaipari cégnél ahol szalagmunka van,és mindennap el kell érni egy bizonyos darabszámot ami nem kis feladat főleg ha hiányzó van vagy nehéz modell.a dolgozó és a főnök közt vagyunk mi elég nagy rajtunk a nyomás.Sajnos az utóbbi időben rajtam is jelentkeztek pszichoszomatikus betegségek /alvászavarral társulva/amire nyugtatót kaptam.Nyáron sikerült letennem a gyógyszert de ahogy jött az ősz és jöttek nehézségek újra érzem a különböző tüneteket.Pozitivan próbálom a dolgokat nézni elvégeztem az agykontroll tanfolyamot mégis kellene mellé valamilyen természetes segítség.Nagyon megragadta a figyelmem a Rhadiolin és a Noni , de amikor megakartam rendelni sokkal nagyobb összeg jött ki mint amiről szó volt , pontosabban 28800ft.Kérhetném a segítséged,mit csináltam rosszul ez lenne a karácsonyi ajándékom.Tisztelettel..Éva.

  • Stresszdoki szerint:

   Kedves Éva!
   Köszönöm a hozzászólásod a videómhoz. Örülök, hogy hasznosnak találtad.
   Megadom a webáruházat, ahonnan megrendelheted az Organic Nonit és a Rhodiolint.
   Ha mindkettőt megrendeled, és elfogadod a tagságot, akkor a kedvezményes áron kapod meg a csomagot,
   ami a szállítási díjjal együtt 23235 Ft. Ez lehet, hogy valamivel magasabb ár,
   mint ami a videóban szerepel, de ez egy két évvel ezelőtti előadás, és közben változhattak az árak.
   A tagság semmiféle kötelezettséggel nem jár, viszont sok előnnyel.
   Amennyiben Magyarországon élsz, innen rendelhetsz:
   http://egeszseggalaxis.vitaminarzenal.com/
   ha külföldön, akkor másképpen kell rendelni, de abban is tudok segíteni.
   Üdvözlettel: Adolf

Van véleményed? Mondd el gyorsan!

Az Email címed nem tesszük közzé. A * karakterrel jelölt mezőket kötelező kitöltened!