Indíts saját vállalkozást otthonodból a Stresszdoki Programmal!

Online vállalkozás”A betegségek egyik legfőbb oka a Földön az üres pénztárca; ha csökkenteni szeretnéd a szenvedő emberek számát, csak adj nekik lehetőséget a becsületes megélhetésre!“ Rex Maughan

Tudományos kutatások eredményei szerint a nyugati társadalmakban érdekes kapcsolat van a lelki egyensúly és az anyagi helyzet között. Egyértelmű korreláció mutatható ki a szegénység és a testi-lelki problémák (akár betegségek) viszonyában, viszont ugyanilyen összefüggés nem tárható fel a gazdagság és a boldogság kapcsolatát illetően. Kicsit egyszerűbben kifejezve: a pénz önmagában valóban nem boldogít, viszont a hiánya sok, nem csak anyagi természetű nehézség forrása.

A terveknek a lelki egészségben betöltött szerepéről is többször írtam már a blogomban. Van egy roppant találó mondás, miszerint “céltalan hajósnak semmilyen szél nem kedvez”. Azt hiszem, részben ez a magyarázata annak, hogy igen nagy azon emberek tábora, akik folyamatosan elégedetlenek, bárhogyan alakul is az életük, nem találják meg benne az örömöt és a lelki békéjüket. Mindennek a hátterében pedig az áll, hogy sok ember nem hajlandó felelősséget vállalni a sorsáért, inkább elszenvedőik saját életüknek, körülményeiknek, ahelyett, hogy kezükbe vennék az irányítást. Tudom, hogy sokkal könnyebb a kormányokat meg a gazdasági helyzetet szidni és okolni a problémáinkért, de amíg valaki ezt teszi, addig a tehetetlenségéből fakadó balsorsa folytán csak egyre több oka lesz majd a panaszkodásra.

A Stresszdoki Program azzal a céllal jött létre, hogy a lehető legszélesebb körű segítséget nyújtsa azoknak az embereknek, akik nemcsak vágynak a boldogabb és kiegyensúlyozottabb életre, hanem tenni is hajlandóak érte. Így épült be a Programba az Életminőség Javító Projektum, amelynek keretében bárki segítséget kaphat ahhoz, hogy célokat tűzzön ki maga elé, ezeket megvalósítsa, és ezáltal egy elégedettebb és anyagilag is sikeresebb életet teremtsen magának.

A projekt segítségével a motivált jelentkező felépítheti saját jövedelmező online vállalkozását. Ehhez minden segítséget megkap – ráadásul teljesen ingyenesen. Az internet világának köszönhetően a cégalapítás mára sokkal könnyebbé és egyszerűbbé vált, mint amilyen korábban volt, nem igényel nagy kezdőtőkét, így gyakorlatilag mindenki számára megnyílt a lehetőség, hogy néhány hónap alatt a semmiből felépítsen egy vállalkozást, és ezzel biztosítsa saját maga és családja jövőjét, megélhetését. A lehetőség és a segítség tehát adott, de az ehhez szükséges munkát mindenkinek magának kell elvégeznie.

A támogató projektum immár több, mint másfél éve létezik és nyújt támogatást azoknak, akik úgy érzik, elérkezett az ideje, hogy változtassanak az életükön. 2013 őszén egy interjú is készült velem a témában, melyet ITT tekinthetsz meg. Hiszem, hogy nagyszerű korban élünk, mert számos lehetőség kínálkozik arra, hogy olyanná formáljuk az életünket, amilyenné valóban szeretnénk. Ehhez nyújt segítséget az általam indított projektum is, hogy élsz vele vagy sem, az pedig már a te döntésed, kedves Olvasóm.

Kategória: Gondolatok | A közvetlen link.

Van véleményed? Mondd el gyorsan!

Az Email címed nem tesszük közzé. A * karakterrel jelölt mezőket kötelező kitöltened!