Kétéves a Stresszdoki blog – nyereményjáték

Kétéves a blog2013. június 5-én indítottam útjára a blogomat. Azóta elmúlt két év és összesen 170 bejegyzés került fel az oldalra. Szinte minden héten jelentkeztem egy-két újabb cikkel. Az írott szövegek mellett néhány videót és hanganyagot is készítettem, hogy ezáltal is színesebbé, érdekesebbé tegyem a blogot.

Hűséges olvasóimnak köszönöm az oldalamon eltöltött sok időt és a biztató, szép szavakat, melyekkel munkásságomat illették. A blog is olyan, mint a könyv, ketten írják: a szerző és az olvasó. Mindig arra törekedtem, hogy olyan témákat dolgozzak fel, melyek nemcsak érdeklik az embereket, de tanulhatnak, fejlődhetnek is általuk. Sokszor az olvasói levelekre reflektálok írásaimban, ugyanis azok indítanak el bennem egy olyan gondolatmenetet, amelyből aztán cikk születik. Ezért hangsúlyozom, hogy a blogot Ti is velem együtt írjátok, kedves Olvasók.

Az elmúlt két év során a legkülönbözőbb témák kerültek terítékre. Igyekeztem könnyen megfogadható, gyakorlatias tanácsokkal segíteni a szorongásoldásban. Több olyan módszert, technikát bemutattam, melyek alkalmazásával bárki, akár pszichológus közvetlen segítsége nélkül is javíthatja közérzetét. Blogom küldetése azonban túlmutat ezen. A módszerek leírása ugyanis máshol is fellelhető, ráadásul alkalmazásuk csak akkor hozza meg a kívánt eredményt, ha párhuzamosan a személyiségünket is fejlesztjük. Éppen ezért blogom fő küldetésének a szemléletformálást tartom, azt, hogy a pozitív gondolkodás fontosságának felismerésén, illetve ezen képesség kialakításán keresztül olvasóim kiegyensúlyozottabbakká, boldogabbakká váljanak. Meggyőződésem, hogy ez a legnemesebb pszichológusi feladat – a gyógyítás mellett a tanításnak is fontos szerepet kell játszania. Ez a fejlesztés pedig kölcsönös: én magam is sokat tanulok az olvasói levelekből, problémákból.

Ha végiggörgeted a blogot, képet kaphatsz arról, hogy mennyi munkám van benne. Megszámlálhatatlanul sok órát töltöttem el az elmúlt két évben írással azért, hogy igazán hasznos cikkekkel lepjem meg hűséges olvasótáboromat. Ez a munka ugyanakkor nekem is örömet szerez, engem is lelkesedéssel tölt el, hogy csinálhatom. A Tőletek kapott sok pozitív megerősítés pedig további örömforrást jelent számomra.

A munka folytatódik, a jövőben is számíthattok rám. Arra törekszem, hogy a blogom olyan biztos fogódzó legyen olvasóim életében, melyben nem kell csalódniuk. Világunkban minden változik, semmi sem állandó, és azt tapasztalom, az emberek nagyon vágynak a hiteles, őszinte szavakra, melyeket magukénak érezhetnek és melyekre hosszú távon is számíthatnak. Ilyen megbízható, mindenkihez eljutó lelkisegély szerepét kívánja betölteni a blogom a továbbiakban is.

Ahhoz azonban, hogy igazán hasznos tartalommal tölthessem meg, tudnom kell, hogy olvasóim miről szeret(né)nek olvasni, hogy melyek a legnépszerűbb témák. A Stresszdoki-örömcsomag igénylőitől ezt kérdőívben is meg szoktam kérdezni, de azt szeretném, ha most a bejegyzések kapcsán mindenki elmondaná a véleményét. Ezért egy nyereményjátékot hirdetek meg, amiben azzal vehetsz részt, ha június 8-ig megírod nekem, hogy az elmúlt két év blogbejegyzései (cikkek és videók) közül melyik volt az a legfeljebb öt, amelyik a legjobban tetszett, legtöbbet segített Neked. Az általad legjobbnak tartott 1-5 bejegyzés címét megírva szavazhatsz. Üzeneted küldheted az e-mail címemre, vagy a „Kapcsolat” menüpont űrlapján keresztül is. A szavazók között nyereményt sorsolok ki: három szerencsés megkapja a Stresszoldás a mindennapokban című e-bookomat. A többség által legjobbnak ítélt blogbejegyzések listáját és a nyertesek névsorát a következő cikkem végén közlöm majd.

Szavazásoddal, érdeklődésed kinyilvánításával támogatod munkámat abban, hogy a jövőben minél hasznosabb anyagokat készíthessek, és ezáltal még többet segíthessek Neked és más olvasóknak egyaránt. Várom leveleiteket.

Kategória: Gondolatok | A közvetlen link.

Kétéves a Stresszdoki blog – nyereményjáték bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Albert Erzsébet szerint:

  Kedves Stresszdoki!
  Mielőtt felsorolnám az általam legjobbnak tartott 5 legjobb blogbejegyzés címeit, szeretném leírni, hogy mindegyik nagyon hasznos témájú, élvezetes olvasni és gyakorlati segítséget is tud nyújtani. Nem lehet közöttük sorrendet kialakítani, így azt gondolom a legjobbak mindig a legutolsók között vannak, mert a legaktuálisabb témát dolgozzák fel.
  1. Mit tehetünk önmagunkért a legnehezebb élethelyzetekben
  2. Létbizonyosság és belsőbizonyosság
  3. A lelkibéke megteremtése
  4. Parapszichológia – a tudomány és a spiritualitás találkozása.
  5. A munka mint gyógyír

  Üdvözlettel:
  Albert Erzsébet

 2. Sörösné Mihók Ildikó szerint:

  Kedves Adolf!

  Egyáltalán nem könnyű a választás!

 3. Gyebnárné Laukó Valéria szerint:

  1.) – Élhetünk-e stressz nélkül?
  2.) -Tőled függ, hogy mennyit szorongsz – olvasd el, hogy miért!
  3.) – A stresszoldás lehetőségei
  4.) – Életmódtippek, melyekkel csökkenthetjük a stresszt (1.-2. rész)
  5.) – Stresszoldás gyógynövényekkel
  __________________________
  Még csak most kezdtem olvasni a blogot, így az elsőkre szavazok, mert a többit még nem olvastam. Van egy plusz szavazatom, a hanganyag (Gyógyszer, vegyszer, csodaszer… – hol van az igazság?) Nagyon jó volt hallgatni, de tovább még nem jutottam a blog olvasásában.
  Köszönöm a lehetőséget, sok sikert kívánok Stresszdoki a továbbiakban is! :)
  Üdv.: Valéria

 4. Kovácsné B. Zsuzsa szerint:

  Kedves Adolf!
  A cikkeidet mindig örömmel olvasom, nekem nagyon sokat segít a problémáim megoldásában. Önzetlen segítőkészséged is példaértékű számomra.
  1.-A negatív kényszeres gondolatok elengedése
  2.-Az adás-kapás törvénye
  3.-Mint tükröd vagyok leghűbb barátod
  4.-A segítésről
  5.-A vonzás és tükrözés törvénye

Van véleményed? Mondd el gyorsan!

Az Email címed nem tesszük közzé. A * karakterrel jelölt mezőket kötelező kitöltened!