Gyógyszermentesen

Szorongásoldás és közérzetjavítás természetes készítményekkel

A Stresszdoki Program kezdettől fogva küldetésének tekinti, hogy minél szélesebb körben megismertesse azokat a természetes, vitamin és gyógynövényalapú készítményeket, melyek káros mellékhatások nélkül csökkentik a szorongást és javítják a közérzetet. A gyógyszerekkel ellentétben nem okoznak függőséget, nem túladagolhatóak és a hangulat mellett a fizikai egészséget is támogatják. Súlyosabb esetekben nem helyettesíthetik az orvosi kezelést, de remekül kiegészítik a gyógyszeres és/vagy pszichoterápiát. Enyhébb szorongásos vagy hangulatzavarok esetében tartós alkalmazás mellett önmagukban is elegendőnek bizonyulhatnak.

A „Lelki harmónia” csomagba azt a három készítményt válogattam össze, melyek a tapasztalatok szerint a leghatékonyabbak a természetes szorongásoldás és közérzetjavítás terén. KATTINTS IDE és ismerd meg a csomag készítményeit közelebbről! Ha megtetszenek, itt online rendelésed is leadhatod Európa bármely országából.

Lelki harmónia csomag

Ha pedig szeretnél többet megtudni a gyógyszermentes stresszoldásról, nézd meg az alábbi előadásomat. Kiderül belőle, hogy miért nem vagyok gyógyszerpárti, mitől függ a gyógyulás és a fenti készítményeket is bemutatom benne. Kattints, és máris indul a videó!

Ha kérdésed van a készítményekkel vagy a rendeléssel kapcsolatban, IDE KATTINTVA írhatod meg nekem. A tárgy mezőbe ezt írd: Természetes közérzetjavítás