Életminőség javítás

életminőség javító

Szeretnél

HÁTRÁNYOS HELYZETŰBŐL VÁLLALKOZÓ

lenni?

 

A Stresszdoki Program ebben is segíthet.

A részletekért nézd meg az alábbi videót!

 
 

2013 októberében indítottam el az Életminőség Javító Projektumot, amely hátrányos helyzetben levő, egészségi panaszoktól szenvedő embereknek nyújt segítséget abban, hogy kezükbe vehessék életük irányítását.

 

A Projektum lépésről lépésre bevezeti az érdeklődőt az internetes vállalkozás elindításának és működtetésének a titkaiba, aki így belátható időn belül anyagilag stabil életkörülményeket és akár öröklődő passzív jövedelmet építhet ki magának és családjának.

A Projektumban való részvétel mindenki számára ingyenes.

 

Jelentkezhetnek:

 
  • Pszichés betegségben szenvedők (szorongók, pánikbetegek, depressziósok stb.), vagy olyan emberek, akik állapotukból kifolyólag nem, vagy nagyon nehezen boldogulnak a hagyományos munka világában (pl. mozgássérültek, epilepsziások, érzékszervi károsultak stb.).
  • Olyan személyek, akik csak otthonról, saját számítógépükről tudnak, vagy elsősorban így szeretnének dolgozni, mert bármilyen okból kifolyólag az otthonukhoz kötött életmódot folytatnak.
  • Olyan emberek, akik változtatni kívánnak az életükön, anyagi biztonságot szeretnének kiépíteni maguknak és családjuknak, és kellőképpen eltökéltek és kitartóak, hogy céljaikat megvalósítsák.
 

Bővebb információval az alábbi videó szolgál. Kattints, és máris indul!

 

 

Amennyiben érdekel ez a lehetőség, IDE KATTINTVA veheted fel velem a kapcsolatot. A tárgy mezőbe ezt írd be: Online vállalkozás