Villám levelezés

Villám probléma-megoldás levelezés.

 

írás

A Stresszdoki program küldetése a segítő tanácsadás. A villám probléma-megoldás levelezés lehetővé teszi bárki számára, hogy röviden (legfeljebb 10-15 mondatban) megírja nekem legfontosabb problémáját, amire én szintén rövid visszajelző levélben reflektálok. Ez a levelezés tehát nem tanácsadás, inkább csak gyors megoldás javaslat.

A hozzám így eljuttatott kérdéseket összegyűjtöm, és felhasználom őket előadásaim témáinak megválasztásához. A leggyakrabban előforduló problémák alapján dolgozom ki előadásaim anyagát, így a hozzám fordulók ott kaphatnak tanácsokat a nehézségeik kezelésére. Ez természetesen nem egyénre szabott tanácsadás, inkább a problémák általános megvitatása, amelyben nevek és konkrét kérdések nem hangzanak el, tehát a levélírók személyiségi jogai nem sérülnek.

Az online előadásokra előreláthatóan havonta egy alkalommal kerül sor, ezek helyéről és idejéről mindenkit időben tájékoztatok.

A villám levelezés és az előadások látogatása mindenki számára ingyenes lehetőség.

Megjegyzés: igyekszem mindenkinek rövid időn belül válaszolni, de nagyszámú levél beérkezése esetén megtörténhet, hogy kések a válasszal vagy akár szelektálni leszek kénytelen a levelek között. Ezért kérem türelmeteket és megértéseteket!

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, akkor IDE KATTINTVA veheted fel velem a kapcsolatot. A tárgy mezőbe ezt írd be: Villám levelezés