Pszichológus

A Stresszdoki Program küldetése a szakszerű online lelkisegély nyújtás szorongó, önértékelési zavarokkal küzdő, depresszióban szenvedő és az útjukat kereső embereknek.

 

Mit nyerhetsz a Stresszdoki Programmal?

  • Ingyenesen és kötelezettségektől mentesen kérdezhetsz tőlem, megírhatod problémáidat, lelki nehézségeidet, és én megoldási javaslatot küldök Neked 1-2 napon belül. További információért kattints ide!
  • Ajándékba kaphatsz egy komplex életminőség javító csomagot, amely egy könyvnyi információt tartalmaz, és írott szövegeken kívül általam készített, illetve összeválogatott hanganyagokat és videókat is magában foglal. További információért kattints ide!
  • Szakszerű lelkisegélyhez juthatsz a terápiás hatású skype tanácsadás szolgáltatásom révén, mégpedig saját otthonodból, kényelmes körülmények között. További információért kattints ide!
  • Blogomat követve hasznos ismeretekhez juthatsz, melyeket mindennapi életedben felhasználhatsz szorongásszinted csökkentésére, hangulatod és életminőséged javítására, a jó közérzet elérésére. További információért kattints ide!
  • Követheted a Facebook oldalamat, ahol további ismereteket szerezhetsz a szorongásoldás témakörében és akár napi kapcsolatban lehetsz velem. Ehhez kattints ide!
  • Részt vehetsz az általam indított életminőség javító és személyiségfejlesztő programokban, mint amilyen például a népszerű Életminőség Javító Projektum, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy saját vállalkozást indítson, ezáltal belátható időn belül jó pénzügyi helyzetbe kerüljön, és egész életre szóló anyagi biztonságot építsen ki magának és családjának. Erről a lehetőségről itt találsz videót!

A Stresszdoki Program különlegessége, hogy úgy nyújt szakszerű segítséget bárkinek, hogy nem tartja meg a szokásos „szakmaiaskodó” távolságot az emberekkel. Tudományos igényességgel, de közérthetően és baráti empátiával igyekszem közeledni Hozzád, kedves látogatóm. Jó és hasznos időtöltést kívánok az oldalamon.