E-mail tanácsadás

Tanácsadást vállalok e-mailben.

 

pszichoterápia.net

Vannak olyan emberek, akik számára nehézséget okoz az, hogy beszéljenek a problémáikról, de írásban sokkal könnyebben ki tudják fejezni azokat. Ha Te is ilyen vagy, akkor az e-mail tanácsadás megfelelő választás lehet számodra.

A Kapcsolat menüpont alatti űrlap kitöltésével írd meg nekem problémáidat, foglald össze röviden életkörülményeidet, tedd fel kérdéseidet. A beérkezett igényre rövid időn belül válaszolni fogok és írásban adok tanácsokat.

Az e-mail tanácsadás fizetős szolgáltatás, az általam írt tanácsadó levél díja 10000 Ft vagy 50 euró. A részletesen megírt problémádra 2-3 oldalas, Wordben szerkesztett válaszlevelet küldök, melyet e-mailben csatolok.

A szolgáltatást bármely országból igénybe lehet venni, ekkor az árat e-mailben egyeztetjük, és azt az adott ország fizetőeszközében határozom meg.

És egy különleges ajánlat: ha most megrendeled ezt a szolgáltatást, akkor ajándékba megkapod a Stresszoldás a mindennapokban – a leghatékonyabb módszerek és technikák című általam írt letölthető e-könyvet. A könyvről bővebb információt ITT találsz.

Ha igénybe szeretnéd venni ezt a szolgáltatást, IDE KATTINTVA veheted fel velem a kapcsolatot. A tárgy mezőbe ezt írd be: E-mail tanácsadás