Egyéni tanácsadás

Pszichológiai tanácsadás, segítő beszélgetés személyesen és Skype-on

 pszichológus

Miért érdemes ezt a szolgáltatást választani?

  • Mert egy ingyenes, kötelezettségektől mentes ismerkedő beszélgetés előzi meg, amelynek alapján eldöntheted, hogy szeretnéd-e igényelni. (Személyes tanácsadás esetén csak a rendelő bérleti díját kell kifizetni.)
  • Mert olyan személyközpontú, kifejezetten a Te igényeidnek megfelelő lelkisegély szolgáltatást biztosítok, melynek középpontjában nem a személytelen terápiás elvek állnak, hanem Te magad a saját egyedi személyiségeddel, problémáiddal.
  • Mert a tanácsadás igénylése esetén ajándékba megkapod a Stresszoldás a mindennapokban – a leghatékonyabb módszerek és technikák című letölthető e-könyvemet.

cover

Mit nyersz a Stresszoldás a mindennapokban című e-könyvvel?

  • megtudhatod, hogy mi a stressz és hogyan alakul ki,
  • tanácsokat kapsz, hogy miként kezelheted a stresszt életmódod és gondolkodásmódod módosításával,
  • egy teszt segítségével lemérheted, hogy milyen fokú a stressztűrő képességed,
  • tanácsokat kapsz, hogy milyen konkrét módszerekkel, technikákkal segíthetsz magadon szorongás esetén,
  • megtudhatod, hogy milyen alternatív, gyógyszermentes stresszoldó gyógymódok, eljárások léteznek.

 

A lelki problémák mélyebb kibeszéléséhez és megoldásához több találkozásra van szükség. A foglalkozások mindegyike 45 percig tart, és problémamegoldó beszélgetés, valamint különböző szorongásoldó-közérzetjavító gyakorlatok kombinációjából áll.

Skype tanácsadás ára 8000 Ft/foglalkozás, személyes tanácsadás ára 10000 Ft/foglalkozás (utóbbira Budapesten van lehetőség, az ár tartalmazza a rendelő bérleti díját is).

Jelenleg csak az online tanácsadás választható, a személyes konzultáció szünetel!

A fenti díjszabás a magyarországi kliensekre vonatkozik. A Skype tanácsadás természetesen külföldről is igényelhető, erről ITT található bővebb információ.

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, IDE KATTINTVA veheted fel velem a kapcsolatot. A tárgy mezőbe ezt írd be: Egyéni tanácsadás