Egyéni tanácsadás

Pszichológiai tanácsadás, segítő konzultáció személyesen és online

 pszichológus

Miért érdemes ezt a szolgáltatást választani?

  • Mert olyan személyközpontú, kifejezetten a Te igényeidnek megfelelő lelkisegély szolgáltatást biztosítok, melynek középpontjában nem a személytelen terápiás elvek állnak, hanem Te magad a saját egyedi személyiségeddel, problémáiddal.
  • Mert a tanácsadás igénylése esetén ajándékba megkapod a Stresszoldás a mindennapokban – a leghatékonyabb módszerek és technikák című letölthető e-könyvemet.

cover

Mit nyersz a Stresszoldás a mindennapokban című e-könyvvel?

  • megtudhatod, hogy mi a stressz és hogyan alakul ki,
  • tanácsokat kapsz, hogy miként kezelheted a stresszt életmódod és gondolkodásmódod módosításával,
  • egy teszt segítségével lemérheted, hogy milyen fokú a stressztűrő képességed,
  • tanácsokat kapsz, hogy milyen konkrét módszerekkel, technikákkal segíthetsz magadon szorongás esetén,
  • megtudhatod, hogy milyen alternatív, gyógyszermentes stresszoldó gyógymódok, eljárások léteznek.

 

A lelki problémák mélyebb átbeszéléséhez és megoldásához több találkozásra van szükség. A foglalkozások mindegyike 45 percig tart, és problémamegoldó beszélgetés, valamint különböző szorongásoldó-közérzetjavító gyakorlatok kombinációjából áll.

Személyes és online konzultáció egyaránt választható.

- Személyes tanácsadás. Budapesten van rá lehetőség. Ára 15000 Ft, ami a rendelő bérleti díját is tartalmazza. A fővárosban vagy annak közelében élőknek ezt érdemes választaniuk.

- Online tanácsadás. Messengeren vagy Skype-on keresztül valósul meg. Azoknak ajánlott, akik a személyes találkozást bármi okból kifolyólag nem tudják vállalni. Díja 14000 Ft.

A fenti díjszabás a magyarországi kliensekre vonatkozik. Az online tanácsadás természetesen külföldről is igényelhető, erről ITT található bővebb információ.

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, IDE KATTINTVA veheted fel velem a kapcsolatot. A tárgy mezőbe ezt írd be: Egyéni tanácsadás