Online lelkisegély mindenkinek – a Stresszdoki programról

Köszöntelek kedves olvasó!

Mi késztet egy pszichológust arra, hogy blogot indítson? Miért jött létre ez a weboldal? És egyáltalán, mi is ez a Stresszdoki program?

Változik a világ körülöttünk. És vele együtt változunk mi magunk is. Manapság az emberek nagy része interneten éli életének jelentős részét. Itt tájékozódunk, szórakozunk, ismerkedünk, és problémáinkra is itt igyekszünk megoldást találni. Mert azok vannak, olyan emberek, akikkel ezeket megbeszélhetnénk azonban egyre kevesebben.

Pszichológusként és magánemberként is azt tapasztalom, hogy az emberek többségének nincs lehetősége arra, hogy problémáit megossza másokkal. Részben talán ez is az oka annak, hogy sok ember a virtuális világban keres menedéket magának, kérdés azonban, hogy az online lehetőségek mennyire képesek betölteni azt az űrt, amelytől személytelenné vált világunkban szenvedünk. Az online kommunikáció nagy része szintén személytelen és felszínes, így a problémáira megoldást kereső, vagy meghallgatásra, elfogadásra vágyó ember sok esetben itt sem találja meg azt, amit keres.

Ezen a helyzeten szeretnék javítani a Stresszdoki programmal. Olyan kezdeményezés ez, amely segítséget kínál mindazoknak, akiknek szükségük van lelki támogatásra, életmód tanácsadásra, egy-egy őszinte beszélgetésre, akik egyedül érzik magukat és nem tudják, kihez fordulhatnának támogatásért.

A Stresszdoki program különlegessége, hogy úgy nyújt szakszerű segítséget bárkinek, hogy nem tartja meg a szokásos „szakmaiaskodó” távolságot az emberekkel. Tudományos igényességgel, de közérthetően és baráti empátiával igyekszem közeledni hozzád, kedves Olvasóm.

Úgy vélem, a hideg szakmai megközelítésmód ideje lejárt, az emberek egyre jobban vágynak az őszinte, hiteles és emberközeli szakemberek segítségére. Meggyőződésem, hogy a valódi pszichológiai segítségnyújtás az, amelynek a középpontjában nem a személytelen terápiás elvek állnak, hanem az adott személy, a maga egyedi, csak rá jellemző személyiségstruktúrájával és – dinamikájával.

Olyan online szaksegítséget kínálok tehát, amely a közvetlen emberi kapcsolatokon alapszik és mindenki számára elérhető. Ennek megfelelően, bárki kapcsolatba léphet velem e-mail címemen, írhat a blogomba vagy a Facebook oldalamra. Nekem mindannyiotok véleménye számít. Tervezem online előadások megtartását is, amelyek bárki által látogathatóak lesznek, és nagyrészt a levelekben beérkező problémák alapján állítom össze tartalmukat.

Bízom benne, hogy a blogomat követve Te is megtalálod a választ kérdéseidre. A blog mostantól kezdve folyamatosan bővülni fog. Ha érdekelnek a bejegyzéseim, javaslom, hogy tedd be az oldalt a kedvenceid közé. Várlak vissza szeretettel.

Kategória: Gondolatok | A közvetlen link.

Online lelkisegély mindenkinek – a Stresszdoki programról bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Éva szerint:

  Előre is köszönöm az infókat!
  üdv.Éva

 2. ORULOK NEKED MAR TOBB MINT EGY EVE TERAPIAN VAGYOK!JELENLEG Dg F33 depressio recurrens.FLUNISAN 20 mg kettot reggel es BROMAZEPANT 3 mg 3 szor naponta fogyasztok.FELEK,HOGY SOHA SEM LESZ VEGE A KEZELESNEK .kulonben 36 eves ketgyermekes anya vagyok boldog hazassagban elek mar 17 eve,de pocsek gyermekkorom volt illetve nem is volt talan…

  • Stresszdoki szerint:

   Köszönöm az őszinte üzenetet. Vannak nagyon jó hatású természetes anyagok is, melyek segítségével csökkenthető a gyógyszerfogyasztás, sőt hosszabb távon akár le is cserélhetőek ezekre a kemikáliák. Ezekről a természetes alternatívákról is lesz szó az Örömcsomagban.

 3. Ádám szerint:

  Nagyon tetszik ez az oldal. Sok embernek segíthet.

 4. sallay aniko szerint:

  Nekem nagyon bejott ez az oldal probalom feldolgozni azt a sok infot jegyzetelek hatha meg a hasznomra tudom forditani az antidepreszans gyogyszereket abba hagytam mert mar tulsagosan nyugott voltam es az sem volt jo .egesz napom azzal telt hogy aludtam vagy csak feluleteen vegeztem a dolgom most se jobb a hejzetem de legalabb erzem hogy elek meg ha nem mindig ojan egyszeru nap mint nap erzem hogy itt van az eletemben a szorongas a stesz a panik hogyan tovvabb de remelem tul teszem magam ebren mikozben elek mert a gyogyszerek jobban elnyomtak mint a ferjem a gyerekeknek meg szukseguk van ram a ferjem meg le van…..!!!

  • Stresszdoki szerint:

   Igen, az antidepresszánsok sajnos valóban elnyomják az embert, én sem tartom őket igazi megoldásnak. Én a hozzám segítségért fordulóknak mindig természetes készítményeket, növényi kivonatokat, gyógyteákat ajánlok. Ezeket használva többen csökkenteni tudták vagy akár be is tudták szüntetni gyógyszerfogyasztásukat, aminek hatására nemcsak nyugodtabbnak, hanem energikusabbnak is érzik magukat.

 5. Ria szerint:

  Üdv. Mindenkinek! :) Szia Stresszdoki! :)
  Én már az örömcsomag első email olvasása után vagyok, és csak tanácsolni tudom, hogy aki csak tud csatlakozzon, mert itt jó dolgok történnek. Nem tudom, mikor tudom elolvasni az összes bejegyzést, de igyekszem, és várok én is szeretettel mindenkit a blogomon. Beteg vagyok, de igyekszem a pozitív oldaláról megközelíteni most már a betegségemet. Nem volt ez mindig így, nagyon örülök, hogy itt lehetek, és ami szabadidőm most van, azt itt fogom tölteni egy jó ideig, mert megéri. Igaz, hogy nem honlapom van, de szeretnék idővel, és ahogy körülnéztem a honlapodon Stresszdoki, erre is lehet esélyem. Örülök és izgulok egyszerre, de nagyon jó érzés. :)
  Köszi a lehetőséget! :)

Van véleményed? Mondd el gyorsan!

Az Email címed nem tesszük közzé. A * karakterrel jelölt mezőket kötelező kitöltened!