A negatív, kényszeres gondolatok elengedése

Videóim témáját az igények alapján választom meg, pontosabban a gyakran tapasztalt problémákra, gyakran feltett kérdésekre reflektálok bennük. Ez a videó a negatív, kényszeres gondolatok és érzések elengedéséről, illetve az ezektől való „megszabadulásról” szól. Egyén- és állapotfüggő, hogy kit milyen szinten érint ez a probléma – a kicsit bosszantó makacs gondolatoktól a nagyon ijesztő, kényszeres víziókig széles a skála. Bízom benne, hogy mindenki talál benne néhány hasznos információt.

Kategória: Gondolatok | A közvetlen link.

A negatív, kényszeres gondolatok elengedése bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Sándor szerint:

  Tisztelt Bakos Adolf Úr!
  Örömmel olvasom az Ön által küldött anyagokat, és minden nehézségeim ellenére sokat segítettek gondjaim megoldásában. Bonyolult élethelyzet eredményként a fentebb említett merevedési zavarba kerülte bele. Feleségemmel megromlott a kapcsolatom külön költöztem, de egyetlen új hölggyel sem sikerült a szokásos módon behatolással történő közösülés (kb. 8 hónap). Szilveszterkor újra egymásra találtunk és úgy határoztunk, hogy újra kezdjük a közös életet. Az egészségi állapotom tisztázása végett kivizsgáltattam magam és mindent rendben találtak nálam. Az Ön kurzusának és feleségem odaadó szeretetének köszönhetően lassan, de elindult a szeretkezés felidézése. Kezdetnek jónak volt mondható. Mindkét utolsó napon szeretkeztünk. Rövid de jóízű perceket éltünk át március 24.-ig. Akkor kórházba kerültem megműtötték a lábam és ebből kifolyólag mozgásterem korlátozva lett. A korábbi ingerek még olykor-olykor előjöttek de a sikerek már elmaradtak. És visszaestem a korábbi állapotomba. Jelenleg már ott tartunk, hogy reggelente nem fordul elő merevedésem és a lehetséges szeretkezési időpont szinte rettegéssel tölt el. Rendszeresen megpróbálom feltámasztani magamat az agykontroll segítségével, de láthatóan a helyzet egyre csak romlik. Teljes nyugalommal mondhatom, hogy egymás iránti magatartásunk a lehető legtökéletesebb, csupán beindult bennem egy félelem, hogy feleségem elvesztem, és ez megőrjít. Teljes szívemből elhiszem, tudom, hogy szervi bajaim nincsenek. Az agykontroll technikáját próbálom a pozitív beállítottságom megerősítésére felhasználni, de nem sikerül.
  Segítséget szeretnék kérni Öntől.

 2. Katalin szerint:

  Nagyon köszönöm. Még csak egy részt kaptam az örömcsomagból de már az a video is nagyon sokat segitett, már nagyon várom a következőt. Ez a video is mintha személyesen hozzám szólt volna. Nagyon köszönöm a segitségét, hálás vagyok, hogy rátaláltam erre az oldalra.

 3. Drezsanics Istvan szerint:

  Udvozlom Doktor ur!Istvan vagyok!Harom eve kuzdok kenyszergondolatokkal,ezek hol erosebbek,hol gyengebbek.Gyogyszert szedek ra stimuloton 50 est.Hala istennek eltudom vegezni a napi teendoimet,vezeto beosztasban dolgozom,a munkam is ,a csaladom is ellatom!De olykor ram tornek a gyotro szornyu gondolatok,melyek elternek az en sajat onmagamtolDe meg is ugy erzem,hogy mintha ilyen lennek.Persze kuzdok ellenuk,es sokszor szorongani kezdek,hogy mikor jon ujra.Nos lattam a videojat,ez talan segithet.Persze gondolom mind ido,es gyakorlas kerdese.Egy eve tunet mentes voltam,ez alatt tovabbra is szedtem a gyogyszert az orvosom tanacsara.De kb harom hete ujra jelentkeztek,ami teljesen hangulatilag letor.Kozben ez idoszakban diagnosztizaltak nalam pajzsmirigy tul mukodest.Ez befolyasolhatja??Estleg on nem tart terapiat e temaban szemelyesen?a kenyszergondolatokra ertem.Szeretnem ha lenne kiut!Hogyan lehet ezt kezelni,hogy ujra onmagam legyek???Megtisztelo valaszat elore is koszonom!Istvan

  • Stresszdoki szerint:

   Kedves István!
   Köszönöm hozzászólását a videómhoz.
   Személyesen jelenleg nem, de Skype-on dolgozom az önéhez hasonló
   problémákkal küzdő kliensekkel.
   A szolgáltatásról a fontosabb tudnivalókat itt olvashatja el:
   http://stresszdoki.com/skype-tanacsadas/
   Ha szeretné igénybe venni, jelezze, és egyeztetünk időpontot.
   Üdvözlettel: Bakos Adolf Stresszdoki

 4. Burai Olga szerint:

  Köszönöm szépen !Nagyon jó volt hallani megpróbálom alkalmazni is .Igen sokszor kikerűlni nem tudom mert a semmiből jön és szembe kell néznem vele!!Annyira szeretnék már ebből kimászni és élni az életemet nyugodtan félelmek es szorongás nélkül!!

Van véleményed? Mondd el gyorsan!

Az Email címed nem tesszük közzé. A * karakterrel jelölt mezőket kötelező kitöltened!